BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Επεισοδια στα εξαρχεια

καθομαι στις καφετεριες στην κωλεττη και ακουω ενα μπαμ. η περισσοτεροι δεν δωσαμε και πολυ σημασια γιατι ακουστηκε περισσοτερο σαν κατι βαρυ να πεφτει στο εδαφος παρά σαν πυροβολισμος. παρόλα αυτά καποιοι πηγαν να δουν, περισσοτερο απο περιέργεια. και με καποια καθυστερηση κιολας.

Τελοσπαντων ερχεται ο πρωτος κατατρομαγμενος. ακουγοντουσαν διαφορα μεταξυ "λιγο νερο ρε παιδια να του δωσουμε" και "ποιος εχει αμαξι να τον παμε στην κλινικη;" (ναυαρινου & μαυρομιχαλη). Καποιος ψυχραιμοτερος προφανως προτεινε να μην το μεταφερουν οι ιδιοι αλλα να φωναξουν νοσοκομειακο - εξαλλου διπλα ηταν. Τελικα δεν ξερω ποιος και πως συνεννοηθηκε αλλα ηρθαν απο τον ευαγγελισμο (οχι, δεν εχω παραπονο, απο την ωρα που τους πηραν, σφαιρα ηρθαν). Συνολικός χρονος από το "μπαμ" μεχρι να τον βρουμε και απο εκει μεχρι να τον παρει το νοσοκομειακο πανω από μιση ωρα.

Μετά από άλλη μιση ωρα περιπου ξεκινησαν και τα επεισόδια. Πώς; Εκτός από τα κινητα και το "από στόμα σε στόμα", υπάρχει πάντα και το ... indymedia!



το οποιο και μπαινει c/p σε περιπτωση που εξαφανιστεί (πάλι) κανα πόστ...






Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες
| συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
933042
Επειγον! Σοβαρος τραυματισμος στη Μεσολογγιου (Εξαρχεια)
από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 9:18μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 10:21μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008)

σοβαρος τραυματισμος νεου

Μολις ελαβα ενα τηλεφωνημα απο συντροφο,οπου μου ανεφερε οτι στη Μεσολλογιου εγινα καποιες συγκρουσεις κι ενα παιδι χτυπηθηκε απο πλαστικη σφαιρα μπατσου και ειναι παρα πολυ σοβαρα ,εφτασε ασθενοφορο και το πανε στον Ευαγγελισμο..Διασταυρωστε την πληροφορια εσεις που ειστε αθηνα


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
933048
Κάποιοι που ήταν μπροστά δε μιλάνε για πλαστική σφαίρα αλλά για κανονική
από Tar 9:32μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 9:47μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008)
(άρα το είδος σφαίρας είναι ανεπιβεβαίωτο)

Πέρασε περιπολικό, έφαγε κράξιμο, ο μπάτσος την είδε εξουσία, η ένταση αυξήθηκε, και στη συνέχεια πυροβόλησε. Το παιδί που πυροβολήθηκε δεν ανέπνεε.


933049
συγκρούσεις στα Εξαρχεια
από νικος 9:38μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
συγκρουσεις στην πλατεία με επιβεβαιωμένη την την κρίσημη κατάσταση του νεαρου συντρόφου . να μην αφεθεί η θηριωδια αναπαντητη .....οποιος μπορει να παει ευαγγελισμο δικηγορος η γιατρος .

933051
τηλέφωνο με
από Σύντροφο 9:42μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Από τηλ. με σύντροφο, που μόλις έφτασε ανυποψίαστος μεσολογγίου.

Ανοιχτός ο πεζόδρομος, φωτιές τριγύρω, παρουσία ΜΑΤ περιφερειακά.


933058
νέο τηλέφωνο με
από σύντροφο 9:52μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ως πριν δευτερόλεπτα σποραδικές συγκρούσεις σε μεγάλη ζώνη από τα εξάρχεια με τους μπάτσους. Αρχικά "έτρωγαν αδιαμαρτύρητα" (κατά τη διατύπωση του συντρόφου...) το πετρίδι- πριν λίγο ξεκίνησαν τα δακρυγόνα.



Για το παιδί τώρα:

Η εικόνα που είχαν αυτόπτες δεν ήταν και τόσο "αισιόδοξη" για την καταστασή του. Ακούγονται αρκετά αρνητικά (πάντα για την κατάστασή του) αλλά κανένας από όσους τα λένε δεν είναι γιατρός, οπότε...


933063
απο την πλατεια
από Τηλεφωνικα 9:59μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
Ακουγεται οτι περνουσε περιπλικο απο κεντρικο της περιοχης δρομο με πολλα
γνωστα μαγαζια και εγινε ενας μικρο διαπληκτισμος
μεταξυ του τραυματια που μαλλον ειναι ανηλικος με αστυνομικους του
οχηματος εκ των οποιων ενας εβγαλε οπλο και πυροβολησε εν ψυχρω.




933064
Είναι νεκρός
από Tar 10:00μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 10:19μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008)
Μόλις ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο και το ανθρωποκτονιών, μεταφέρεται για νεκροτομή, μάλλον πρόκειται για 15-16χρόνο, το όνομα του Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.


933067
ΣΚΑΤΑ
από ΣΚΑΤΑ 10:04μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
ΣΚΑΤΑ ! ΝΕΚΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ , ΟΛΟΙ !


933068
να παραδωθουν οι δολοφόνοι στον λαό
από νμ 10:04μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
να παραδοθούν οι δολοφόνοι στον λαό τώραμια παραίτηση ενός υπουργού δεν λύνει το πρόβλημα. η μνήμη του Καλτεζα, του Τεμπονέρα και τόσων άλλων ζητά δικαίωση.

933071
το παιδι ειναι νεκρο !
από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 10:09μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
μολις το ειπαν στο Αλτερ οτι το παιδι εξεπνευσε!
το παιδι ηταν μολις 16 χρονων.




933072
Πάμε εκει, παμε παντού
από Χαμίνια του Δρόμου 10:09μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ


933074
ΕΔΙΚΙΚΗΣΗ
από ΧΑΝΙΑ 10:09μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ



933077
Γεωργόπουλος Αλέξανδρος
από τον Ευαγγελισμό 10:12μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
'Εχει κι άλλο μικρό όνομα αλλά δεν το έπιασα μέσα στο χαμό.
Σίγουρο...


933078
Το λεει το ΜΕΓΚΑ.
από δυστυχώς 10:12μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
ισχύει.
νεκρος 16χρονος


933084
16 χρονών
από ειδικοί φρουροί δολοφόνοι 10:14μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

νεκρό το παιδί -16 χρονών από σφαίρα "ειδικού φρουρού" λέει το μέγκα.

οδό μεσολογγίου & τζαβέλα.

α! "κατεβαίνει εισαγγελέας για απόδωση ευθυνών" λέει, επίσης.


933088
νεκρος σοσ
από νμ 10:17μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
κοσμος στο πολυτεχνειο, επεισοδεια στα εξαρχεια ,ανοιχτη η πατησιων ,το παιδι ειναι 16 χρονων κατεβειτε κατω ειναι επιβεβαιωμενο

933091
εκτακτο δελτιο
από ερερ 10:19μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
Μολις τωρα ειχε εκτακτο δελτιο απο τον Αντεννα για τον ανηλικο νεκρο, μαλιστα ο δημοδιογραφος που καλυπτε το γεγονος στα εξαρχεια αναφερθηκε στα σαιτ του αντιεξουσιαστικου χωρου(ιντυμεντια) και οτι επικειται συγκρουση-απαντηση απο τους αντιεξουσιαστες.

933095
AK
από AK 10:20μμ, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
Περνετε κοσμο στο λαιμο σας, τη δουλεια ειχατε να στρατολογειτε παιδια 16 χρονων?
Ο στυνομικος απηλιθηκε



Παρατηρήσεις:

Η απόστασή μας με τα γεγονοτα ήταν ένα τεράγωνο. Ούτε πολλά άτομα ακούστηκαν, ούτε ιδιαιτερες φωνές και σίγουρα όχι καδρόνια και μολότωφ. Ουτε κι ειδε κανεις ιχνη από κατι τέτοιο.

Αργήσανε τα παιδια κανα τέταρτο να τον βρούνε και να έρθουν από τις καφετεριες για βοήθεια αρα συμπεραίνουμε ότι:

Οποιος ηταν πιο κοντά από μας (πραγμα οχι απιθανο λογω μερας και ωρας και σημειου) εφυγε τρέχοντας, οπως φυσικά... και οι αστυνομικοι που τον πυροβολησαν. Παρατώντας τον αιμοφυρτο.

Το 166 δεν ειδοποιει ιδιωτικες κλινικες, ακομα κι αν ειναι διπλα. Ισως και να μη δεχτηκαν εκεινοι να΄ρθουν - αν και αμφιβαλλω για αυτό. Δεν μπορεσα να το ξεκαθαρισω πριν αρχισουν τα επεισοδια.

Δεν ξέρω αν έκανε κατι ο πιτσιρικάς, και τι. Ηταν παντως αοπλος και μονος του εκει, και αιμοραγουσε όταν τον βρηκανε. Ουτε αλλοι "αναρχικοι" ουτε "μπατσοι" ούτε κανενας.

Ο λόγος μου εναντιον των υπολοιπων (από ότι διάβασα μέχρι αυτή την ώρα που το γραφω). Και τα συμπερασματα στην κριση του καθενος.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προφανώς οι υπόλοιποι είναι από κεινους που θεωρούν τα παιδιά που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης βράδυ, μελλοθάνατα, άξια της μοίρας τους, τεμπέληδες και τα λοιπά και τα λοιπά... δεν ξέρω αν μια πιο άμεση αντίδραση θα έσωζε το παιδί, κι ο,τι κι αν πούμε είναι μάταιο. Αλλά αν ήταν ο χαμός τύπου "μικρού Αλεξ" πιο γαργαλιστικό δηλ. για τα κατώτερα ένστικτα, θα έτρεχαν όλοι.
Τουλάχιστον ας δώσουν μαρτυρίες οι αυτόπτες.

darkwhisper είπε...

Καλημέρα μαρία. Αυτό με πειράζει. Οτι εμφανιζονται ενα καρο αυτόπτες και λεν πραγματα που εγώ δεν ειδα ουτε ακουσα. και ριχνουν λαδι σε μια φωτιά που άναψε σε λαθος σημειο κι ο καπνος της προκαλει σε ολους μας ασφυξια.

Λενε πραγματα που εγω που ημουν στα 40 μετρα δεν ακουσα.λενε πραγματα που αν ηταν οντως εκει και τα βλεπανε, το παιδι θα ζουσε ακομα ισως, γιατι η συνολικη καθηστερηση ηταν πανω απο μιση ωρα. και το παιδι μιλουσε μεχρι ενα σημειο και εστιαζε. Ναι δεν μπορω να ξερω. Αλλα ξερω οτι δεν ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται.

Και ξερεις τι βλεπω οσο περναει η ωρα; Φανταζει τρελο αλλά θα το πω.
Οσο περναει η ωρα τόσο περισσοτερο μοιαζει στημένο...

Γιώργος είπε...

θες δεν θες εγω τη γνωμη μου θα στην πω κ πιες οτι θες,σκοτοσε ο μπατσος το κακομοιρο το παιδακι κατι εγινε;;;;;;;;ν τ α ρ κ,αν η 11σεπεμβριου τις αμερικης ηταν στημενο,αυτο ειναι 1000%πιο προφεσιοναλ κ επαγκελματικα εντελως στημενο απο τον καραμανλη,απο τον παπαντρεου κ απο τα μασονακια ποου κριβονται απο πισω τους και που κανουν ακριβως αυτο που θελουν,,,φοβο στον κοσμο,,,,,αρα κ οποτε ελεγχο οσο κ περισοτερο,,,ασε ρε νταρκ με τι μαλακια των εξαρχειων κ να βγουμε στοθς δρομους,,,,ενα καθαρα επαγκλελματικο χτυπημα απο την κυπ ηταν για να κανουν οτι θελουν απο δω κ περα,,,μολις α ρ χι σ ε νταρκ,,,μολις α ρ χ ι σ ε,,,τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα κ το κ λ ε ι σ ε την τβ,κλεισε το ιντερνετ και αγνοησε τους εντελως ειναι η δικια μου λυση,,,,,,δυστηχως δεν εχω ατομικη βομβα:)πολι ανετα θα την εριχνα στα 300μοναρχιδα αρχιδια νταρκ,,,αγνοησε τους,υσ1δ ε ν π ι σ τ ε υ ω κ α ν ο τ ι σ κ ο τ ο θ η κ ε τ ο κ α κ ο μ ο ι ρ ο τ ο π ι τ σ ι ρ ι κ ι νταρκ,δεν στεκει να χει καει ολη η ελαδα κ να μην υπαρχει κ 2νεκρος,παρατα τους λεμε ρε:)αυτα κ καλησπεροκαλυνηχτες

the passenger είπε...

καλά που το ανέβασες εδώ γιατί όπως πλέον ξέρεις, στη lifo δεν ξαναγράφω και γενικά από το blogging απέχω (χωρίς να σταματήσω να διαβάζω κάποιους που γουστάρω)....
λοιπόν, τώρα που πέρασε και μια μέρα, μπορούμε (κάποιοι) πιο ψύχραιμα να δούμε τι έγινε και να διαπιστώσουμε άλλη μια φορά το φαύλο κύκλο του πράγματος....
διαπίστωση 1η: ο μπάτσος το έπαιζε Κλιντ Ίστγουντ. ένας φουκαράς που κάποτε νόμισε πως θα μπει στο δημόσιο αραχτός, του έδωσαν ένα κουμπούρι και έφτασε εκεί που έφτασε, να πυροβολήσει στην ΕΥΘΕΙΑ και να φάει ένα παιδάκι....σημαντική η μαρτυρία σου πως δεν αντιλήφθηκες τίποτα που να έχει σχέση με ομάδα που κρατούσε καδρόνια κλπ κλπ. η πλήρης αλήθεια δε θα μαθευτεί ποτέ, όμωςυποθέτω πως όλα έγιναν στα πλαίσια ενός ψευτοτσαμπουκά....
διαπίστωση 2η: ο Λαζόπουλος είναι ένας ελεεινός λαϊκιστής.
διαπίστωση 3η: το παιδί που πέθανε κάθε άλλο παρά το προφίλ της πλειοψηφίας αυτών που τώρα τα σπάνε είχε. επειδή σε μια από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είδα πως το παιδάκι ήταν στα Στάρμπακς ψυχικού, ε, σε αυτή την περιοχή κάθε άλλο παρά εξαρχειώτες απόβλητοι κυκλοφορούν, τώρα, στα 15 μας όλοι περάσαμε από εξάρχεια (κάποιοι πάμε ακόμα), όλοι ρίξαμε γαμοσταυρίδια σε μπάτσους κλπ κλπ. πάντως, δική μου εικασία, δεν πιστεύω πως ανήκε οργανωμένα στο γνωστό χώρο των λεγόμενων "αναρχικών".
διαπίστωση 4η: πάλι "παράπλευρες απώλειες".καμένες επιχειρήσεις και αυτοκίνητα ανθρώπων που ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. άδικο αυτό που έγινε; μαζί σας!!!! θέλετε να ξεσπάσετε; πάλι μαζί σας!!!! δε θα σας παραδεχτώ όμως παρά μόνο τη μέρα που θα σας δω να κόβετε εκείνο τον (πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας) δεξιά και κατευθυνθείτε προς μέγαρο μαξίμου μεριά....μέχρι τότε, τσάμπα μάγκες.
διαπίστωση 4η: με ένα διεστραμένο τρόπο δε μπορώ να απορρίψω εντελώς τη θεωρία του Γιώργου καθώς το νταβαντούρι έρχεται σχεδόν την κατάλληλη στιγμή, σε μια περίοδο που ο πληθυσμός νιώθει ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ευκαιρία για τον χοντρό να αφήσει την Αθήνα να καεί για κανά δυο μέρες, και μετά να δείξει πυγμή τιμωρώντας και τους μπάτσους (νομίζω αυτή τη φορά δεν τη γλιτώνουν) αλλά και διατάζοντας επαναφορά της τάξης.
τέλος διαπιστώσεων. το πράγμα ξεφεύγει σιγά σιγά. αυτή η χώρα γίνεται όλο και πιο μίζερη και ακόμα περισσότερο αυτή η πόλη. με τον άλλο τον μουρλό πήγαμε για καφέ παρασκευή, αν ηρεμήσουν τα πράγματα πάμε μέσα στη βδομάδα και οι τρεις να πούμε καμιά λαλακία γιατί δε γουστάρω να μπλογκάρω, ούτε καν σα σχολιαστής.

darkwhisper είπε...

Αυτό είναι το σχολιο που εγραψα στη λάιφο στο ιδιο ποστ μετά από μια συζητηση που άνοιξε:

"προφανως δεν ειναι ενας φονος. προφανως το ποστ του indymediα που αντεγραψα δεν υπαρχει πλεον.

προφανως αρκετοι απο τους εξεγερμενους εχουν ψηφισει ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ειναι θυμωμενοι με τους εαυτούς τους, κι ας μη το ξερουν.

Προφανως οι ιδιοι αστυνομοι που προστατεύουν τους νομους τους παραβαινουν. γιατι ειναι ανθρωποι. με τα ιδια κομπλεξ με τα δικά μου, συν ενα οπλο.
Και τη σιγουρια οτι δε θα κανουν φυλακη. γιατι φυλακη για μπατσο ισον θανατος. και κανεις δε θα τολμησει να στειλει μπατσο στο εκτελεστικο αποσπασμα.
Γιατι τοτε θα εξεγερθουν οι μπατσοι και κανεις δε θα μπορει να τους σταματησει. εκτος απο το στρατο ισως, αλλα ας μη συνεχισω αυτο το συλλογισμο.

Δε με ενοχλει που πεθανε ενα δεκαπενταχρονο υποφεροντας. ουτε η υποκρισια. το να βριζεις τους μπατσους ειναι σα να βριζεις το γιο σου που εφερε κακους βαθμους στο σχολειο. το γιο που ΕΣΥ εκπαιδευσες.

δεν εχει διαφορα απο αυτους που πεθαινουν καθημερινα υποφεροντας στα νοσοκομεια απο κακους γιατρους ή κακη περιθαλψη.

δε με ενοχλει που το κρυβουν οι ειδησεις τοσο ηλιθια. ΞΕΡΩ τι θα γινοταν αν δε το κρυβανε. Τα ΜΜΕ οι πολιτικοι ολοι. κανουν τη δουλεια για την οποια τους προσλαβαμε. μας προστατευουν απο τους εαυτους μας.

Δεν υπαρχει αδικος θανατος. κανενας θανατος δεν ειναι δικαιος.

Απλως ρε γαμωτο εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει, αν η πλειοψηφεια ξυπνησει. Αυτό πραγματικά ειναι κατι που θα με εντυπωσιαζε.

Δε φταιω εγω που ειμαι κυνικος. Αυτοι φταινε που ειναι αστειοι."

Συμφωνω με αυτό που ειπε ο γιώργος. απλώς τα λέει λίγο κάπως, αλλά συμφωνώ. Απλώς κοίτα τους. λειτουργουν όλοι σα ρομποτακια. ξερουμε που θα τα σπασουν, τι θα πουν στις ειδησεις, τι θα γινει σε δυο βδομάδες, όλα!

Φιλε, αριστερά αν εστριβαν προς πλατεία κολονακίου, οι σφαιρες θα ήταν αληθινες και πολλές. με το που θα περναγαν τα φαναρια της Β. Σοφίας, θα ρίχναν ακομα και τα κανονια του λυκαβηττού. Κι ο λαμπράκης που μενει εδώ, όσα χρονια μενω κι εγώ, κυκλοφορεί πάντα χωρίς ασφαλεια. Και οι καθοδηγητές στις πορείες παιρνουν τη μιζα τους. ολα γνωστά.

Απλώς έτυχε να το δω και να το ακουσω, και το είπα. τίποτα περισσοτερο.

Καφε φαι ουζα και οτι αλλο θελετε μετά τις δεκαοχτω. λογω ανωτέρας βίας! :)

Γιώργος είπε...

ntarkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))αυτο π ειπες (Απλως ρε γαμωτο εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει, αν η πλειοψηφεια ξυπνησει,ζωρζη αγορινα μου μ εστειλες φαρ αγουει πρωινιατικα λεμε γελαω ακομαααααααααααααααααααα:)):))))να ξυπνισει η πλειοψειφεια,,,χεχεχεχε χα,αν κ εχεις δικιο οτι τα λεω "καπως"αναλογα το "θεμα"αναλογα κ το υφος ρε παιδια:)1000%μαζι με τονι συμφωνω κ εξαιρεσοι μερικοι,(για το μπλογκιν ενοω)παιδια μετα τις 18 εγω δουλευω,αρα κ οποτε βραδι θα την κανονισουμε την συναντηση...θα επιτρεπεται ως τοτε η συναντηση ανω των 2,:)μουαχαχαχεχα την κοπαναω για λιγο γκαις.(mia aporia exo o poystis πος τα καταφερνω αν κ διαφωνειτε τελικα να συμφωνηται μ αυτα που λεω;...κ μια σ ο β α ρ η απορια,,,η βουλη κ η γιουεσει πρεβια γιατι ποτε εν παθαινουν τιποτα;;;εχω παραιτηθει απο ολα αυτα γκαις κ αν κατι πια μ εκφραζει,αυτο τουλαχιστον το διαστημα ειναι αυτο π ιππιε ο μητροπουλος,,,ο ολυμπιακο ς κ το αιγαλαιο να κερδιζουν:)

darkwhisper είπε...

http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

Γιώργος είπε...

νταρκ,πρωτη φορα θα διαφωνησω τοσο εντωνα μαζι σου,ο δ η μ ο σ ι ο γ ρ α φ ο ς θελει κρεμασμα και το ενοω!!!κυριολεκτω!πρωτα τα μμε(κ οσοι ειναι πισω απο αυτα π α ν ε τον κοσμο οπου θελουνε!μετα ακολουθουν οι τα τελευταια 150χρονια πολιτικοι!με ποιον ειμαι;;;ε χ ω μεινει στον κολοκοτρωνη κ στον μακρυγιαννη κ θεωρω πουλημενους ολους τους υπολοιπους(εξαιρεση ι σ ω ς 0,00001%νταρκ,,,ειμαι καθαρα υπερ του κ α θ α ρ ο υ φασισμου!!!!σκοτοσανε το παιδακι;;;;Ε ΚΑΙ;;;;τι εγινε,ειναι κακο να υπαρχει ενας τρελος μπατσος;;;;;νταρκ,αν το ιντερνετ κ τα μμε δεν κινιτοποιουσαν ετσι τον κοσμο ,,,,αν ο καθε καραμανλης κ παπαντρεου ηταν καθαροι και οχι στημενα μ α σ ο ν α κ ι α,το θεμα θα χε ληξει,,,,νταρκ,,,ειμαι καθαρα υπερ του κ α θ α ρ ο υ φασισμου,,,,,,,ειμαι καθαρα υπερ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!νταρκ τιποτα δεν θα ναι ποια το ιδιο μετα απο αυτο,11σεπτεμβριου χτυπησαν την αμερικη,10δεκεμβριου την ελλαδα,νταρκ ποναει το γαμημενο να σαι προφητης,ποναει το γαμημενο!νταρκ κοιτοντας στο ΑΥΡΙΟ βλεπω καμερες χ 1000%,βλεπω ανθρωπους τρομαγμενους χ 10000%,,,βλεπω ολοι να ψαχνουν και να παρακαλανε ενα ΣΩΤΗΡΑ,,,,στα αρχιδια μου τα 2 ολα νταρκ,Ε Γ Ω Κ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥς ΝΑ ΣΩΣΩ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.ntark,,,ο ντεσπεραντο μου λεει να παραιτηθω απο το ολο σκηνικο,κ παντα τον ακουω αυτον τον τυπο:)δεν ξερω αν θα γραψω η οχι ποστ,δεν εχει νοημα μαλλον,πια,νταρκ,,,το γαμημενο το αυριο εχει μονο ανθρωπους μηχανες,κ κει π εγω θα μαι,δεν θα χει καν ρευμα:)νταρκ,,,μας γαμανε τις ζωες το καταλαβαινεις καλα,κ δεν μπορουμε να το παιξουμε λεωνιδες,δεν υπαρχουν αλλοι πισω απο μας νταρκ,σκοτεινιασε πολυ αποψε:)

the passenger είπε...

το κολωνάκι μάνα καίγεται....

Unknown είπε...

Ωραία πράματα Αδερφέ, ωραία! "Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος" που λέει κι ο ποιητής!

Όχι ρε παιδιά το Κολωνάκι, που θα ψωνίσω τα δώρα που θα φέρει ο Σάντα Κλάους;

Ουυυυυρρρρττττττττ

Ανώνυμος είπε...

aisxos apla aisxos kai ksefteila apo olous tous, olous mas kai ola mrt

apologia pro sua vita είπε...

Εδώ μαζώνεστε ε;Τη βαλλιστική περιμένω.

Pink_Fish είπε...

Θα θεωρήσεις ίσως αφελή τη τοποθέτησή μου, αλλά ποτέ δε πίστευα ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Είμαστε χειρότεροι και από τις δικτατορίες της μπανάνας. Γυρίσαμε πίσω στο ’67 και δε το πήρα χαμπάρι? Θ’ αρχίσουν να μαζεύουν κόσμο στα μπουντρούμια επειδή βγήκαν στο δρόμο? Και δε μιλώ γι’ αυτούς που έσπασαν και έκαψαν ξένες περιουσίες. Αυτούς τους καταδικάζω. Μιλάω για όλους εμάς που θέλουμε να βγούμε να διαδηλώσουμε, για το οτιδήποτε, την οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχει Σύνταγμα? Όχι νόμος, το Σύνταγμα. Που προστατεύει το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι, του συνδικαλισμού, της ελεύθερης έκφρασής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Γιατί όταν καταλύεται ο ανώτερος νόμος του κράτους εγώ ξέρω ότι η «δημοκρατία» παύει να είναι τέτοια και λέγεται κάπως αλλιώς. Είμαι φοβερά απαισιόδοξη για αυτό το τόπο. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας μας, αν μπορεί, είναι να φύγει. Μακριά, όσο το δυνατό.

doctor είπε...

Αυτό που άκουσες και αυτό που έζησες δεν έγινε ποτέ.
Όλα ήταν μια ...παρεξήγηση.

Αυτά απεφάσισε και διέταξε ο Κούγιας.

Το τι έζησες εσύ και τόσοι αυτόπτες μάρτυρες δεν μας ενδιαφέρει παλιοαναρχικέ!!!!

doctor

Υ.Γ. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο μισητός έλληνας από τον Κούγια σήμερα. Για το άλλο το κτήνος που δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη, αντίθετα, επιτέθηκε ο αχρείος στο θύμα του ότι και αν πω θα είναι λίγο....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μου χάνεσαι;;;;;;;

Τη γάμησες....
:))))))

Alice

Ανώνυμος είπε...

kali hronia, patela!

Ανώνυμος είπε...

α! και μαίρη κρίστμας!

Ανώνυμος είπε...

ena mpekatsini duo mpekatsinia tria mpekatsinia...tipota neotero exoume?????

Ανώνυμος είπε...

πήραμε, πήραμε ... άλλο, πάμε παρακάτω , το¨"κοινό" απαιτεί...

darkwhisper είπε...

Ευχαριστώ παιδια αλλά το Μαστερ που ξεκίνησα σε συνδιασμό με την οικοδομή με έχει λυγίσει. Κι ακριβως επειδή γράφονται αξιόλογα σχόλια εδώ δε θάλω να τα αντιμετωπίζω στο πόδι.

Pink Fish, όχι, σχόλιο που τελειώνει με: "Νομίζω ότι από εδώ και πέρα το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας μας, αν μπορεί, είναι να φύγει. Μακριά, όσο το δυνατό." δεν το θεωρώ αφελή τοποθέτηση! ;-)


Doctor νομιζω το κλειδι είναι οτι ήταν ο πιο μισητός και πριν από αυτό... τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Desperado,ο καθαρός φασισμός είναι πια κάτι πολύ εύκολο. Τον ζητάνε όλοι μόνοι τους το γκιουλέκα. Απορώ γιατί σου αρέσει τόσο πολύ! :)

darkwhisper είπε...

ΜΡΤ-Κωσταντάρα ανοίξαμε και σας περιμένουμε έστω και προσωρινά!

Πας και λοιποί οταν έγραφα αυτό δε φανταζόμουν το θέμα στη σκουφά μετά από λιγες μερες. το να βαζεις φωτιές σε μαγαζιά ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το πλιατσικο... το να κατηγορείς τους αλλοδαπο΄ς για αυτό ενω τη δουλεια την καναν ελληναρες που μπαιναν όπου τα σπάγανε μπατσοι προβοκατορες με κουκουλες κυριως. Κι αν πηγαινε κανας αλβανοπακιστανος να παρει κανα κινητο ή γυαλί τον δερνανε γιατι "τόλμησε" να πάει να κλέψει πριν τελειωσουν οι ελληνάρες το κλέψιμο!

Αλίκη Καλωσήρθες!

Ανώνυμος είπε...

... δεν είναι μόνο για το πλιάτσικο. Λέω ότι (ίσως) ήταν και μια ευκαιρία να φύγουν και τα τελευταία μικρομάγαζα-ή και μεγαλομάγαζα- από τη Σκουφά, συγκεκριμένα. Γιατί; Γιατί η Σκουφά έχει από καιρό "αποφασιστεί" να έχει ΜΟΝΟ καφέ μπαρ. Γιατί; Γιατί κάθε φορά που κλείνει ένα οποιοδήποτε εμπορικό μαγαζί και ματατρέπεται σε καφέ μπαρ, χορεύουν πολλά μύρια ευρώ ως αέρας κοπανιστός. Κι από αυτον τον αέρα τρώνε όλοι, και ξέρεις ποιοί "όλοι" παίρνουν την πολυπόθητη άδεια όπως και ποιοί και τους διευκολύνουν. Για να μην πω για τα νόμιμα λεφτά που δακινούνται. ΚΙ αφού η χώρα αυτη δεν παράγει τίποτα, εκτός από υπηρεσίες, αυτοί που διακινούν ναρκωτικά και σάρκα και ποτά και ξενυχτια είναι και οι μόνοι που επιτρέπεται να ανοίγουν και να ανοιγοκλείνουν και να ανταλλάσουν τα μαγαζιά του κέντρου.......
(μετά θα έρθει και ο "Αλβανός" και έπεταιη συνέχεια που ξερεις). Αυτά για τη Σκουφά, (πώς και πώς θέλω να τα πω εδώ και καιρό σε κάποιον που να καταλαβαίνει και απέχει από συνωμοσιολογίες και φανατισμούς!)
Αλλά ακολουθω τη συμβουλή σου και φεύγω όχι και πολύ μακριά -ακόμα- ΑΒΕ! πάω να καβαλήσω το τρακτέρ μου και θα ξανάρθω για τους αγρότες!
(kai kal;o diabasma, mehri tote!)

Ανώνυμος είπε...

guntersville al dating http://loveepicentre.com dating profile canada

Ανώνυμος είπε...

[url=http://onlinemedistore.com/categories/anti-fungus.htm][img]http://onlinemedistore.com/8.jpg[/img][/url]
eckerts pharmacy http://onlinemedistore.com/products/revia.htm college of charleston wv pharmacy school [url=http://onlinemedistore.com/products/noroxin.htm]board of pharmacy of california[/url]
health care screening in community pharmacy practice http://onlinemedistore.com/products/serophene.htm vigrx plus is in pharmacys [url=http://onlinemedistore.com/products/entocort.htm]entocort[/url]
independent pharmacy sales http://onlinemedistore.com/products/acai.htm ernest mario school of pharmacy [url=http://onlinemedistore.com/products/imitrex.htm]gc pharmacy[/url]
pharmacy school albany ny http://onlinemedistore.com/categories/cardiovascular.htm pharmacy guild [url=http://onlinemedistore.com/products/apcalis-sx.htm]apcalis sx[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://englandpharmacy.co.uk/products/plendil.htm][img]http://onlinemedistore.com/6.jpg[/img][/url]
rite aid pharmacy chattanooga http://englandpharmacy.co.uk/catalogue/f.htm cvs pharmacy tampa online [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/doxycycline.htm]harris pharmacy[/url]
boots pharmacy uk http://englandpharmacy.co.uk/products/biaxin.htm walls pharmacy pill checker [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/capoten.htm]capoten[/url]
online pharmacy adderall http://englandpharmacy.co.uk/products/nolvadex.htm isp pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/prednisolone.htm]wisconsin pharmacy shcool[/url]
pamida pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/cialis-soft-tabs.htm smart choice pharmacy canada [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/parlodel.htm]parlodel[/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://englandpharmacy.co.uk/products/chloramphenicol.htm][img]http://onlinemedistore.com/5.jpg[/img][/url]
creighton university school of pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/categories/anti-allergic-asthma.htm pharmacy institutions in kenya [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/nizoral.htm]ortho novum mexican pharmacy[/url]
pharmacy drug pictures http://englandpharmacy.co.uk/products/silagra.htm sandra rathbone cvs pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/sleeping-aid.htm]sleeping aid[/url]
rite aide pharmacy in ohio http://englandpharmacy.co.uk/products/nolvadex.htm wingate pharmacy nashua nh [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/starlix.htm]pharmacy forums[/url]
tere pharmacy review http://englandpharmacy.co.uk/products/levlen.htm oregon pharmacy interns [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/sustiva.htm]sustiva[/url]