BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ποιος έκλεισε τη μαύρη τρύπα;

Μπόρεσα και βρήκα το μήνυμα των GST και καταγούσταρα!

Υπάρχει τελικά ακόμα ελπίδα σε αυτό τον πλανήτη.

Ζήτω το project chaos!





Δειτε εδώ σε πλήρες μέγεθος.

Τα στοιχεία τα βρήκα εδώ

Αργότερα μπορεί να βάλω και τη μετάφραση σε κανα σχόλιο.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τζί-εσ-τίιιιιι? τί ναι τούτο πάλι? τρομάρα σου, κι εσένα όλων των ομόγλωσσων...(κάποτε έτυχε να ακούω την συνομιλία δύο συνεπιβατών σε λεωφορείο σε μια μεγάλη διαδρομή, όπου αράδιασαν είσαμε 100 τέτοιες λέξεις -αποτελούμενες από τρία λατινικά γράμματα - θα τα αγόραζαν, θα τα αναβάθμιζαν, θα τα αντάλασσαν, τί δεν κατάλαβα, αλλά όταν μιλούσαν ελληνικά, στα ενδιάμεσα, κατάλαβα ότι η σχέση τους ήταν πατέρα-γιού που είχαν βρεθεί μετά από καιρό για να τα "πούνε"). εγώ το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι το ντι-ντι-τί, κατά της ελονοσίας. σε φιλώ
και υπογράφω, imarias για να υπογράψω ανωνύμως, αν με φάει αυτή η μαρμάγκα που συνήθως με τρώει εδώ.

darkwhisper είπε...

Δυστυχώς δεν μπορω να τσεκάρω αν η φωτογραφια μπορει να ανοιξει σε πλήρες μεγεθος. αν βρω λίγο χρονο θα κατσω να προσθεσω στο κειμενο τα γραφόμενα της. Ζητω την κατανόηση σας...

Unknown είπε...

Ορ' τι 'ν' τούτοοοοο;

Αδερφέ, σιάξε το για να μας σιάξεις κι εμάς...

Φιλούρες!

Υ.Γ.: Κατανόησηηηηη!
.....
Δεν απαντά!

Pink_Fish είπε...

καλά, οι Ελληνάρες μέχρι κι εκεί έβαλαν το χέρι τους? Δαιμόνιος λαός σου λέω, δαιμόνιος:)

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

πάλι με αναρχοεπαναστατικά ασχολείσαι; τι σου έχω πει; φτου.

μπουχαχα, δεν πείθω, έχει μπει ο διάολος μέσα μου απόψε και λέω βλακείες.

χαιρετώ.

υγ. παίζει να κάνουν κανά τέτοιο και στις εκλογές μήπως φύγει ο κωστάκης;

Ανώνυμος είπε...

καλα καυλά λεμε....καθηστε φρονιμα λεο γω κ μην τολμησετε να αγκικσετε το "γαμημενοσυτημα"γιου γκονα νται ινσαιντ οφ δε συστεμ ιφ γιου τραυ το χιτ δε συστεμ εχω να πιω εγω,,,:)δεν ξερω γιατι ακριβως μιλας αλα στο περιπου:)αααα κ να σου σχολιασω εδω,,,,το λαστ σου κειμενο στη γαμημενηλαιφο,,,οταν κανεις ποστ.οταν,γραφεις κειμενο,οταν ζωγραφιζω,,,η,,,,"σκληρη,η ασχημη αλλα καλοπροαιρετη κριτικι μας κανει καλυτερους"οπος ενα μικρο παιδι μπορει να χρειαστει κ καμια σφαλιαρα που κ που αμα κανει ολο μαλακιες,....η να το πο πιο "κοσμια'οπος ενας γιατρος μπορει να μας"πονεσει"φορες:)η κριτικι λοιπον κ ολα τα σχολεια κ σχολεια δεκτα,,,,(ειναι αλλο θεμα το να μην σε παο σενα πχ,,,μπορει να μη σε γουσταρω κ να σου κοψω η σβισο σχολειο,....αν στο πο στα ισια,,,ξερεις κατι νταρκ δεν σε παο,η δεν μ αρεσε το σχολιο μ εθιξε η οτιδιποτε κ στο σβινο,,τοτε ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος αυτο εχο δικαιομα να το κανο,,,,,ενιγουει το ποσο αντεχει κανεις δεν με απασχολει παρα ε λ α χ ι σ τ α!εντελος φ α σ ι σ τ ι κ α σου λεω οτι ολοι οι ανθρωποι α ν τ ε χ ο υ ν πολυ παραπανω απο οτι νομιζουν:)εκει οταν βλεπο τετοιες λοιπον περιπτωσεις εγω ειδικα οχι φασιστας γινομαι αλλα φσιστας χ 1000:)....αυτα τα ολιγα ηθελα να πιω:)....βαριεμαι να λογκιν ασε που δεν νομιζω να χρειαζεται:)(γιωργος)

Γιώργος είπε...

υσ1 2 κ 3 μαζι,,,αν το καλοσκευτεις,,,,καθε μας λεξη κινισι φραση κτλ,,,σκοπο εχει ΝΑ Π Ε Ι Σ Ε Ι τον αλλο(ασχετα απο το τι ειναι η οχι σοστο η λαθος ος θεση)σοστο για μενα προσοπικα ειναι οταν κανεις ο τ ι δ ι π ο τ ε αρκει να σαι ετοιμος να δ ε χ τ ε ι ς την οποια συνεχεια:)γιοργοσ αιγκαιν:)υσ4ειμαι λιγο ανωρθωγαφωσ ι ειδαια μωυ ινε;;

Ανώνυμος είπε...

πατέλα, το ξέρεις ότι τώρα δεν έχω πατέλα, την ήρες, την απήρες παραμάζωμα και μ΄ αφήκες δίχως αξιοπρέπεια και επώνυμο, κι είναι και επαρχία πράμα. τί θα κάνω τώρα???? (να μου τα στείλεις όλα να τάχω προίκα σε περικαλώ, τα σχόλια όλα, τα θέλω)και στο περί μοναξιάς, τόχα και λινκ, πάω να δώ πού θα με βγάλει, προφανώς σε μαύρη τρούπα) hanibal do. η μαρίαζ.

greendim είπε...

Τί ψάχνεις να βρεις τώρα;
Καλημέρες!...

Ανώνυμος είπε...

και επανέρχομαι σε μια παλιά κουβέντα, αυτός που χτίζει ένα σπίτι από αποβλητα είναι και οικολόγος και πτωχός και σε ανάγκη και αξιοσέβαστος. κι ο,τι κι αν βαλει μέσα, αξιοσέβαστο κι αυτό. αυτος που κρύβει μέσα σε ζάχαρη αντι για αμύγδαλο, απόβλητα, και σου προσ΄φερει κουφετάκι, αυτός ας παέι να πνιγεί με την ίδια του τη μπουκιά. και δεν υποννοώ, εννοω τους και τις που με διπλές ταυτότητες και προσωπικότητες -που δεν κρύβονται όμως αν έχει κανείς ενός κοκκόρου γνώση- όχι δεν ξεκινούν καυγάδες -ο καυγάς είναι μέρος της ζωής και είναι οκ- αλλά δολώνουν αθώους για να μεταφέρουν προσωπικά μυνήματα, που παραπλανούν λέγοντας και αρθρώνοντας στη τρέντι μαγκιά -κλανιά διάλεκτο, τάχα εναλλακτική , τάχα κυνική , τάχα αποστασιοποιημένη.
για να τα παρατήσεις εσύ και να στριψεις αλλού το κεφάλι, κάτι πολύ βρωμερό σου μύρισε. γιατί απο αίμα και μαχαίρια, ξέρεις και τα τα καταφέρνεις. σήψη μύρισε, αμάν ούτε στον μεσαίωνα δεν γινόντουσαν τέτοια. καλημέρες αι-μαρίας (βαριέμαι να κάνω κύκλο για να υπογράψω, ξέρεις, τώρα)μαλλά εγώ είμαι και παίρνω όλη την ευθύνη και βαριέμαι να συζητάω και με υπονούμενα και παρεξηγήσεις αλλιώς, έχω ξεθάψει κωδικό και τα γράφω και στο λάιφο όλα αυτά. αλλά περιορίζομαι γιατί τόσο κυριλέ απάτη, δεν μπορώ να την αποδείξω και δεν έχω καμιά όρεξη να μπερδευτεί κόσμος που ούτε ξέρω, ούτε και φταίει και σε ΄τιποτα. κατά τα άλλα επιμένω, ότι το μπλογκ είναι χωρος για ιδέες, ναι, για απόψεις, ναι, για διαφωνίες ναι-ναι-ναι, αλλά για εξευτελισμό, αν τον χρειάζεται κανείς, τί το θέλει το κοινό????

darkwhisper είπε...

Dana και λοιποί που αναρωτιέστε, το κειμενο έχει ως εξής: έχουμε τους παλιους και τους νεους χακερς, περίπου. Είναι σε κοντρα μεταξυ τους για λογους συμπεριφοράς των νεων προς τους παλιους, που τους ασκουν λογοκρισια σε καποια τσατ - φορουμ (το irc που αναφερει), και που λεν οτι ειναι πολύ καλυτεροι από τους παλιους. Τουλαχιστον όλο αυτό ισχυριζονται οι παλιοι (ονόματι 2600)
οπότε λενε μαγκες αφου ειστε τοσο καλοι δειξτε το μας.

Σαν επιδειξη δυναμης λοιπόν μπουκαρανε στο CERN που υποτίθεται (?) ειχε και γαμώ τις ασφαλειες, αλλα και τρελη δημοσιοτητα τις μερες που γινοταν το πείραμα. Tέλος αφου ξεκαθαρίζουν οτι δεν εχουν τιποτα με αυτούς που καναν το πειραμα απλά θέλαν να ... στείλουν ένα μηνυμα στα νεούδια(!) δηλώνουν οτι διόρθωσαν και το λάθος στην διαδικτυακή ασφάλεια του CERN (!!!) για να μη μπαινει ο κάθε μαλάκας να κανει οτι θέλει! Καλό;

Αμα ρίξω ένα καλόοοο υπνο θα επανελθω ισως, γιατι δε σας βλέπω.

Μαρία θα ήθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κατι συγκεκριμένο με κανεναν ουτε με ενοχλησε κατι. Εξαλλου ιδιαιτερα καλα πραγματα στο lifo γινονται που και που, ιδιαιτερα κακα οχι, μαλλον θα έλεγα οτι επαναλαμβανονταν τα ιδια και τα ιδια. Eκρινα οτι σε αυτή τη φαση πλησιαζα το σημειο οπου θα εδινα περισσοτερα απο οσα επαιρνα και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο αντικρυσμα, που λες παει στο διαολο.

Οποτε ειπα να κανω μια πολύ χοντρη πλακα, και να γελασω με την ψυχη μου μονο που θα φανταζομαι τις φατσες τους, να μαθω και γω κατι αν μπορω κι αν μη τι αλλο να στειλω ενα μηνυμα, σε οσους τελοσπαντων θελουν να το λαβουν. Και τα πετυχα και τα τρια περα απο καθε προσδοκια. Τωρα το τι θα κανω αργοτερα με τη λαιφο δεν ξερω, προς το παρον το καταφχαριστηθηκα, και εχω και αρκετα φορτωμενο προγραμμα, οποτε δε με απασχολει καθολου το μετα. Δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει λαιφο το περασμενο σ/κ για να καταλαβεις για ποια χοντρη πλακα μιλαω, αλλα πιστεψε αξιζε το βαρος της σε πλατινα.

Το μονο κακο ρε γαμωτο ειναι οτι μαλακιστηκε ο αδμινιστρατορ και σε πρωτη φαση μου σβησε εντελώς καμια 60αριά ποστς και μετά τα επανεφερε σχεδον χωρις σχολια. Κριμα αλλα δε θα πεθανουμε κιολας.

giorgio αγορινα μια χαρη θελω. Στειλε μου σε ενα μεηλ ονομα και κωδικο απο τους ανωνυμους, οταν βρω χρονο θελω να κανω κι αλλη φαρσα!

Πινκ γκρηντιμ και καραμητρο εγω ξερετε τι καταλαβα; οτι τη μεγαλυτερη επιδειξη δυναμης που εκανε ποτε ατη η χωρα, την εκανε με κινητρο εναν εμφυλιο πολεμο μεταξυ τους! Δαιμονιοι παπαρες ειμαστε με το συμπαθιο...

Ανώνυμος είπε...

Ψίθυρε γύρνα πίσω! anodien

darkwhisper είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ξωτικούλι, με κάνεις να νιώθω σαν τον Ε.Τ. ! xD

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις, αλλά τα προσωπικά μυνήματα ακόμα και για γέλιο, νομίζω πως καλό να παραδίνονται κατ οίκον, ποτέ δηλ δεν κατάλαβα πως, με ποιό τρόπο δηλ. μπορεί να διαβιβάζονται προσωπικά μυνήματα μέσα από ένα φόρουμ. αν αφορά μία γενικευση οκ, κατά τα άλλα, νομίζω πως έχει κράτος κι εξουσία η παρεξήγηση! δηλ, αν εγώ δεν σε γουστάρω γιατί είσαι σκοτεινός, είναι οκ, να γράψω το διθύραμβο του φωτός π.χ. να το στηρίξω και να χει και κάποιο νόημα για όλους, ακόμα και για κείνους που θα μπουν να διαβάσουν πρωτη φορά. αν όμως αρ΄χισω να λέω ότι όλοι που το νικ τους αρχίζει από ντ και τελειώνει σε ρκ, όπως σου έχω ξαναπεί για να καταλάβει ο αδαής πρεπει να είναι η χάκερ, ή να παρακαολυθεί 24-7, τα τεκτενόμενα, κι εγώ είμαι μια αγνή χωριατοπούλα.
αλλά επειδή για γέλια και για αίματα, τρίβω τα χέρια, που μου θυμίζει τις κότες που αποκεφάλιζα στο χωρριό και έφευγε η κεφάλα και σφάδαζε στα χαλίκια από μόνη της, να με πεις τί να κοιτάξω από σ-κ, γιατί τώρα θέλω να μάθω. :)

Γιώργος είπε...

ρε σι νταρκ θα με στειλετε εντελος;;;;;;οι ανονυμοι αε ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΛΑΙΦΟ οταν κοπηκε κ ο ντεσπεραντο,,,θελεται να κανουμε ενα κοινο μπλογκ;;;ελα να το συζητησουμε απ εξω στο ριαλ κ βλεπουμε,,,οσο για τα σχολια σου,,,αν πληκρολογησεις το νικς σου,,,δτο γκοοκλε(νταρκ γουσπερ λαιφο θα σου βγαλει το ποστ σου,αντισιχα θα γινει αν βγαψεις ντεσπεραντο λασιφο,,,το δικο μου μ αυτο ειχα προβλημα κ οχι επειδι με κοψαν!σλλσ ειπσ τοτε ρε παιδια,οκ κοψε με κανενα θεμα αλλα ασε με να σβισο το μπλογκ εντελως!οσο για το θεμα τον χακερ η γνωμη μου ειναι οτι θελει πολυ προσοχη κ δεν θεωρω οτι τετοιοι ανταρτοπολεμοι οδηγουν καπου,οσο για αυτο που λεε ο η ιμαριας στο λαστ σχολιο εγω σου λεω παρε με τηλ γιατι δ ε ν εχο το τηλ σου,,,δεν κατηγορω τον ιμαρια κ δεν ξερω καν γιατι μιλαει ,,,αλλα ρε παιδια μ ολη αυτη τη μυστικοπαθεια απλα γινονται ολα ποιο μεταφορικα μπουρδελο:)

the passenger είπε...

ρεεειιιιιιιιιι, τι έπαιξε με λάιφο; κάνε ένα απντέητ γιατί έχασα επεισόδια

the passenger είπε...

καλά τα λέει ο γιώργος ρίξε λίγο φως στην υπόθεση

darkwhisper είπε...

εγω θα σε στειλω βρε ανθρωπε;

http://www.lifomag.gr/blogs/u1170
και

http://www.lifomag.gr/blogs/u925

ετσι ειναι μωρε τα κομμενα;

ή μη πως να αρχισουμε να μετραμε και τα "x" ? ;-)

Σοβαρα τώρα κατι πρεπει να κανεις με τα τηλεφωνα σου ετσι;

μαρια τιποτα το ειδικο, πιο γενικό δε γινοταν.

Παιδια ψιλοβαριεμαι να το γραψω ολο απο την αρχη, είναι κουραστικό. θα κανω κατι καλυτερο με την πρωτη ευκαιρια.

Γιώργος είπε...

ρε καλε μου ανθρωπε ρε αγορι μου γλυκο,,,ρε νταρκ ποσα θες να με παλαβοσεις..?????στο πρωτο σαιτ που μου δινεις στο τελευταιο ποστ εχο γρσμνενο τον κοδικο κ το γιουζερ νειμ,,,,μιλσο γισ τους σνονυμους κ γω πρωσωπικσ δεν αλαξα κοδικο εκτος αν εχουν κανει ιγνορ η εχουν κοψει την ιπ μου τι αλλο να σου πο;;;;;;;δοκιμσε νσ μπεις με κοδικο που γρσφο στο λαστ ποστ...σλλσ σν εχο κσταλσβρι σοστσ το μπλογκ εινσι ανενεργο,,,,εκανα απο τοτε 4-5ποστ ως χ κ ενα η δυο ωε ντεσπεραντο αλλα εντελος στην πλακα!ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΣΤΟ λογο μου δεν εχο αλαξει κοδικο!κ να στην μπο κ λιγο,,,τωρα δεν νομιζο να χρειαζεσαι εσυ ειδικα την ανονυμια ελεος δηλλαδη,,,στη τελικι ξαναφτιαχε ανονυμους 2 η νο 3,,,αλλα σου ξαναλεο εσυ δεν νομιζο να χρειαζεσαι την ανονιμια κ μην θιχτει κανεις απο αυτο που έεω γιατι οσο κ σεβομαι το να θελει καποιοις να παραμενει ανονιμος,,,,,απο τοτε επεμενα για 1000λογους να γραφουν επονιμα,,μονο κ μονο γιατι αν εχεις ενα επονιμο σχολιο εγω αλλα κ οι αλλοι πιστευω,,,,μπορουν να σε καταλαβουν καλιτερα,,,να καταλαβουν καλυτερα ενοο τι θες να πεις,,,,ενιγουει οπος ξερεις κανω ψιλοεπικινδινες αποστολες κ τρεχο στα βουνα κ στα λαγκαδια ε δε γαμιεται εχο χασει το κινιτο σου λεμε ρεεεεεεεεεεεει αμαν πια,,,,σπο το νσ σπασο σε κανενα το κεφαλι ε σπαο κανακινιτο που κ που;)ενιγουει μι τα πολιλογο θα κανω ποστ ανακοινωση;)δεν εχει σημασια κ τι κ πος εγινε με εσενα κ τη λαιφο ειλικρινα δεν ξερω αλλα θα δω,,,υσ1,,,τι εγινε ολοι ξενυχτες εισαστε ρε;;;;μονο εγω εργαζομαι σκληρα;;;;εντομεταξι αν μου τη δοσει κ κανο ξανα στη λαιφο ποστ θα το κανο μεν κοινο αλλα θα μπο ος ντες,η με το κανονικο μου ονομα,,,,υσ3 πολι σεντονι βγηκε αλλα τι να κανο τρεχο λεμεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Έλα πίσω που σου λέω παιδί μου! Καλέ σου μιλάω σοβαρά!!!! Τι; Με γράφεις;;; Φτου σου καθίκι! Σνιφ κλαψ λυγμ! Γύρναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (έβαλα έξτρα παραφωνία μόνο για τα αυτάκια σου!) anodien

Ανώνυμος είπε...

συνέχισε λοιπον απ όπου γουστάρεις να διεκδικείς το δίκαιο, ακόμα κι αν δεν σε άφορα προσωπικά, αυτό ποτέ δεν πάει χαμένο. Μαρία ι.

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

τσα! δεν το έπιασα τι έγινε στη λαιφο γιατί ειμαι και βραδλυκαυστο αλλά είχε γέλιο. πάλι πανηγυρι το έκανες, χοχο.

έλα σε χαιρετώ.

χοπ χοπ την κάνω!

Unknown είπε...

Bro! Ευχαριστώ για την επεξήγηση!

Απολαμβάνω όμως τα σχόλια του Τζώρτζη! χαχαχα!

θέλω να σας δω να κουβεντιάζετε live και να έχω κάτσει με τα popcorn απέναντι. Ταινία!

Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/blogs/anodien/12764#blogtop απλά ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα το δεις, σου κάνω προσωπική πρόσκληση και ελπίζω να έρθεις! Να είσαι καλά :-) anodien

Ανώνυμος είπε...

οκ, κατάλαβα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

και μία ανακεφαλαίωση. Ο Λεονάρντο (όχι ο Ντι Κάπριο) όριζε την τέχνη (μπορείς να βάλεις και επικοινωνία στη θέση της) σαν αναζήτηση της δικαιοσύνης και της αλήθειας μέσα από την ομορφιά. Μετά ήρθε ο Αντυ και μας άφησε το τρίπτυχο (διασημότητα-εικόνα-κονόμα), όπου και προσκυνούμε χρόνια τώρα, και αναπαράγουμε.

Η ικανότητα να βάλεις πέντε λέξεις, εικόνες και ατάκες, είναι συχνότατο και ελληνικοτατο φαινόμενο (90% πιστεύουν ότι γράφουν καλά, τραγουδάνε, υπάρχει και το υπόλοιπο 9,9% ότι είναι αδικημένα αστέρια του φουτμπολ).

Αν βγάλεις , αφαιρέσεις, λοιπον την ματαιοδοξία, άλλο δε μένει από την ευκαιρία να βρει κανείς καλύτερα τον εαυτό του, μέσα από αυτή τη διακτυάκή διαδικασία. η καλαισθησία και η εξυπνάδα, λοιπόν δεν αρκούν για να κάνουν την επικοινωνία αληθινή -όπως και την τέχνη- και βιώσιμη. Δει, δη και αλήθεια και δικαιοσύνη. κι αφού δεν είμαστε καλιτέχνες, να παρουσιάσουμε κάποιο έργο, για την επικοινωνία, και όχι αναπαραγωγή του σπιτιού μας/παρέας μας/εργασίας μας, απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχει κανείς δική του γνώμη, δεν αρκεί δηλ ένα καρφί, I d rather be a hammer than a nail. προσωπικά, δεν το κατάφερα,αλλά χαίρομαι όταν το καταφέρνουν άλλοι, να παραμένουν και να επιμένουν και να εξαντλούν, προσηλωμένοι σε ένα στόχο, μέχρις εξαντλήσεως, αφήνοντας πισω τους ξεκάθαρα και δικά τους μυνήματα

και δεν εννοώ,μόνο το κόπυ-πέιστ, αλλά κυρίως τη δυνατότητα να αρθρώσεις κάτι ελάχιστο αληθινό και να παίρνεις και την ευθύνη. και την κάμερα που μπήκαμε κάτω της οικειοθελώς σαν πάικτες Big Brother, να μην της δίνουμε κακέχτυπα της Λάμψης και των τηλεοπτικών πάνελ με τις σικέ διαφωνίες.


Γιατί αν ήταν έτσι, ας βλέπαμε αυτά, αντί να τα αναπαράγουμε.

ή ας διαβάζαμε τις εφημερίδες, έτσι όπως είναι στα χάλια τους

εκτός αν από τη διάδραση, κοιτάμε να γίνουμε ενεργό μέρος απ΄ όλα αυτά, ή στην αθωότερη εκδοχή να βγάλουμε αφορολόγητα το μάτι του απέναντι, αποκτώντας οπαδούς στον φανατισμό μας.

apologia pro sua vita είπε...

Tί θα γίνει θα γράψουμε τίποτα; Δουλειες βλέπω έχουμε. Κι έχουμε μείνει με τη μαύρη τρύπα. Άντε να μας φάει να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα σου κολλήσω ένσημα αυτότο μήνα, ούτε ένα μεροκάματο!

darkwhisper είπε...

Αν επαιρνα ενσημα για οοολα αυτά που κανω θα καθαριζα συνταξη στα 37!!!
Συνηθισμενα τα βουνα στα χιόνια.
Εναλλακτικά: "ντεν εκω αυτοκινητο καρντιά μου!"

Ανώνυμος είπε...

wxou pia me ti mauri trupa tipota allo exoume????????????????????????

mrt :P

darkwhisper είπε...

έχουμε, έχουμε δε θελουμε άλλα! Γκώσαμε!

Α ρε παλιοτεμπεληδες ολοι τα ξυνετε ολημερις στα ιντερνετια κι εχετε και απαιτησεις!

(Και τωρα την κανω τρεχοντας για θα με παρουν με τις λεμονοκουπες και τσουζει!)

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε, τα ξυνουμε αλλά εμείς δε βρυκολακιάζουμε, κοιΑμΑστε, από νωρίς εμείς

(καλά μη γράφεις, εδώ, έλα από κει, σήμερα διάβασα σε μια εφημερίδα ότι οι τοίχοι -του σπιτιού μου- χαρακτηρίστηκαν διατηρητέτοι, πάνα πει δεν επίτρέπεται να βαφτούν, μόνο να πλυθούν, οπότες έλα με το σπρέι σου να κανιβαλλέψεις, γιατί όταν δεν γράφεις ποστς, έχεις μια ρέντα στα σχόλια, ακόμα γελώ)

bloum είπε...

xexexexexexexexexe

kai gamw ta periektika sxolia ekana pali.....

egw pali lew na gremisw kanena toixo na kanw eniaia kouzina krevati na mi kourazomai me to pigainela....

gjdskgjweklgjwerjgtergjsgfjsg;j;gjsg

mrt

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.