BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Άλλη μια θεωρία συνομωσίας....

"Να υπάρχεις Ελληνικός δηλώνει 4 τρόπους συμπεριφοράς:

Ότι δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από τη φύση,όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των ανθρώπων. Ότι ζεις σύμφωνα με την ηθική της γνώσης, όχι με την ηθική της δεισιδαιμονίας και των προλήψεων. Ότι αποθεώνεις την ομορφιά, γιατί η ομορφιά είναι δυνατή σαν το νου σου και φθαρτή σαν τη σάρκα σου.

Και κυρίως αυτό:  Ότι αγαπάς τον άνθρωπο.  Πώς αλλιώς! Ο άνθρωπος είναι το πιο τραγικό πλάσμα μέσα στο σύμπαν."

                                                     Δ. Λιαντίνης,  Τα ελληνικά 

 

Εδώ θα ευχαριστήσουμε τον αγαπητό μας συναδελφο για το ρεπορτάζ και θα προχωρήσουμε στο επόμενο θέμα που μας...καίει! (χεχε!). Έχοντας ακούσει όλων των ειδών τις εικασίες για τους υπαίτιους των πυρκαγιών (τούρκοι πασόκοι αναρχικοί σατανιστές κτλ.) αποφασίσαμε εμείς, εδώ, στο δικό μας κανάλι, να σας δείξουμε όλη την αλήθεια! Η επικρατέστερη λοιπόν άποψη για το ποιός βάζει τις φωτιές, επειτα από έγκυρο γκάλοπ, είναι η εξής:

Τις πρώτες 50 φωτιές τις βάλανε οι "οικοπεδοφάγοι" (τι αστεία λέξη!) Σε μία χώρα που υπάρχει τέτοια ασυδοσία στο θέμα της ιδιοκτησίας.... που μέχρι πριν λίγα χρόνια τα συμβόλαια γίνονταν "στο μιλητό"... που ένα σημαντικό κομμάτι ανήκει στην εκκλησία..... που η κλειστή κάστα των συμβολαιογράφων εναντιώνεται πάντα στην οποιαδήποτε προσπάθεια της οποιασδήποτε κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις ιδιοκτησίες, αφού μεταφράζεται σε πολλά χαμένα μύρια από "δουλειές", και αυτό είναι πρόβλημα όταν κάποιοι ξέρουν τους νόμους καλύτερα και από αυτούς που τους φτιάχνουν.... που σε κάποιες ακριβές περιοχές αν προσθέσεις όλα τα οικόπεδα που βρίσκονται στα χαρτιά, η περιοχή εμφανίζεται να έχει έκταση διπλάσια από την πραγματική.... που.... που..... που......

 Τις άλλες 50; Μα... οι ίδιοι! Πως; Κοιτάξτε... Αν θες να κάψεις αρκετά μεγάλο κομμάτι σε ένα μέρος που έχει "ψωμί", πας και ανάβεις πρώτα μια άλλη φωτιά στου διαόλου τη μάνα, σε ένα τελείως άκυρο μέρος, έτσι ώστε μέχρι να τελειώσουν από κει τα 3 αεροπλάνα και το 1 ελικόπτερο που έχουμε όλα κι όλα, εκεί που πραγματικά σε ενδιαφέρει δε θα έχει μείνει ούτε κολυμβηθρόξυλο... Και μέχρι να ξανακαλυφθει όοοολο αυτό θα έχουν ξεχαστεί όλα. Κανείς δε θα ασχολείται. Και αυτό είναι καλό.... Ne est-ce pas?

  Και τις άλλες 100-200; Εδώ είναι τα καλά! Θυμάστε στις ταινίες του σούπερμαν που όταν όλοι ξέρουν ότι λείπει, στη μητρόπολη γίνεται τις πουτάνας; Κάπως έτσι. Δυστυχώς έτσι είμαστε. Όσο και να βρίζουμε τον μπαμπούλα, όταν αυτός λείπει, ο καθένας βγάζει το χειρότερο εαυτό του. Γιατί; Γιατί έτσι. Γιατί μπορεί. Τι ήταν αυτός; Δεξιός ή αριστερός, έλληνας ή ξένος; Τα πάντα και τίποτα! Σε διακόσιες πυρκαγιές, τα μαθηματικά ακυρώνουν την όποιαδήποτε κατηγοριοποίηση. Ήταν ΟΛΟΙ! Σε τέτοια νούμερα, όλοι οι καλοί χωράνε!

Ποιός είναι αυτός ο καθένας στην προκειμένη περίπτωση; Τον βρήκαμε! Γιατί εδώ στο "In the dark" κάνουμε ρεπορτάζ!

Είναι ο τρελλαμένος εκείνος νέος από το Κατσικοχώρι Αρκαδοημαθίας ΄δίπλα από την Άνω-κάτω-μέσα-έξω Παναγίτσα, όπου, κυβέρνηση μπαίνει κυβέρνηση βγαίνει, αυτός είναι παρατημένος στο ξεχασμένο χωριό του χωρίς νερό, τηλέφωνο, ρεύμα, σχολεία, νοσοκομεία, σινεμά, κλάμπ, γυναίκες, παιδιά, ΖΩΗ... και με μία TV  που δείχνει όλη μέρα τον υπόλοιπο κόσμο όπου όλα αυτά εκεί, είναι διαθέσιμα...

Αυτός που η ζωή του είναι αιμομιξία (γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ο κυρ Γιάννος κερνάει που και που κανα "σαραγλάκι" την ανηψούλα του που ακόμα δεν έχει βγάλει ακόμα δόντια- εξάλλου είναι "οικογενειακή τους υπόθεση") , αναλφαβητισμός, δολοφονίες για δεκα μέτρα γη, βαρεμάρα, εκμετάλλευση αλβανών, ισοπέδωση, ούζο από τις 7 το πρωί (limbo is the bad cousin of hapiness), μιζέρια, συνεχή αυξηση του μέσου όρου ηλικίας, απόμόνωση, εγκατάλειψη, επανάληψη και θάνατο. Αυτός που μισεί τη ζωή του. Που μόλις του δώθηκε η ευκαιρία της έβαλε φωτιά γιατί η μόνη χαρά που είχε μείνει στη ζωή του, ήταν να τη δει να καίγεται. "Αυτός που δεν έχει τίποτα να χάσει είναι ένας επικίνδυνος τρελός".

Αλλά ας δούμε τι έχει να πει για αυτό ένας εξαίρετος συνάδελφος.

"Τρικυμίζει μέσα μου το θείο πνεύμα της καταστροφής.

Αηδιασμένος από το γύρω μου καθεστώς, φτύνοντας απάνου στη Ρωμαίικη Τέχνη καθώς την κατάντησαν οι ανθρωπάκοι των γραμμάτων, αποφασισμένος για τρανούς αγώνες, λυτρωμένος από τις ταπεινές ελπίδες των προλήψεων και των μικροσυμφερόντων, σήμερα, για πρώτη φορά, κρούω το πολεμόχαρο τραγούδι μου πλατύστομα και ειλικρινά.......

Για αυτά και για άλλα, καλώ το Νέο Ελληνικό Πνεύμα να συνεργαστεί μαζί μου στο γκρέμισμα των Ψεύτικων Ειδώλων που κυριαρχούν χάρις την εγκληματική μας νωχέλεια και αδιαφορία κι αντιπροσωπεύουν στην Ευρώπη τη Διανοητική μας Παραγωγή, εμποδίζοντας έτσι το Ξεφανέρωμα των Γνήσιων Ελληνικών Ζωτικών Δυνάμεων.

Καλώ τους Νέους, που βράζει μέσα τους το αίμα, και είναι καλεσμένοι για αυριανούς θριάμβους, να συντρίψουμε τα είδωλα και να μπούμε εμείς μπροστά.......

Σας περιμένω."

                                   Ναπολέων Λαπαθιώτης, Το Μανιφέστο

 

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συνάδελφε, αν και τα λές ήδη πολλά χρόνια και (σχεδόν) κανείς δε σε ακολουθεί. Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου!

 

 

 Τελικά όλο αυτό φίλε θεατή ήταν ένα ψέμα. Όπως και όλα τα άλλα που άκουσες αυτό τον καιρό, ήταν μόνο και μόνο για να σου τραβήξουμε την προσοχή. Και τώρα ακολουθεί η μεγάλη (μας) αλήθεια:

ΕΣΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ! ! !

Εσύ που διδάσκεις στα παιδιά σου ότι η ηθική δεν είναι να μην κάνεις το κακό, αλλά να μη σε πιάσουν. Που για κάθε σπίτι έχεις δύο εξοχικά. Που πετάς το τσιγάρο σου στην παραλία. Που προσπερνάς έναν αιμόφυρτο σε ένα πεζοδρόμιο "γιατί δεν είναι δική σου δουλειά".

Εσύ που μου έστειλες το μήνυμα "συντονιζόμαστε θετικά με μία αρνητική σκέψη για τη γη που καίγεται", γιατί είναι πιο εύκολο να προσεύχεσαι από το να αρπάξεις τη μάνικα, ειδικά άμα δεν καίγεται ο δικός σου κώλος.

Εσύ που μου έστειλες και το μήνυμα "Αποχή από τις εκλογές για την ολιγωρία στις πυρκαγιές" γιατί αργά το θυμήθηκες.

Εσύ που άλλοτε ως ένοχος και άλλοτε ως ηθικός αυτουργός κάθεσαι και βλέπεις τα έργα σου στην τηλεόραση και λες με στόμφο: "έτσι και είχα στα χέρια μου τον πούστη που το κανε..."

Εσύ. Πάντα είσαι εσύ.

 

 Αυτά επί του θέματος. Και τώρα, αλλάζουμε θέμα αλλάζουμε κλίμα. 13 πιγκουίνοι που το σκασαν από το ζωολογικό κήπο λήστεψαν μέρα μεσημέρι την τράπεζα της ελλάδος. Ο υπεύθυνος ασφαλείας, 93 χρονών και μεγάλος βυσματίας, δήλωσε ότι οι 10 εκείνοι κουστουμάτοι κύριοι φαίνονταν αξιοπρεπέστατοι και υπεράνω πάσης υποψίας, και τίποτα δεν προμήνυε τον τρόπο που θα εξελλ......

 

"κλίκ"

 

 OFF

 

Μόνο ένα μαύρο μένει στην οθόνη...... 

 

 

 

Burn It Up


I think I'm burning up inside
I think I'll take a little ride
Gonna light up everything in sight
Yeah I'll drive on by your yard
And throw a Molotov cocktail at your car
Then another one in the local bar

CHORUS

Ignition
They call it an obsession but I think it's kinda bitchin'
I think it's kinda neat(woooo)
Yeah, I'm a pyro(woooo)
I wanna burn it up(woooo)
Yeah, I'm a pyro(woooo)


Tonight this 'hood will be a pyre
Yeah gonna set your house on fire
Dance around the pretty flames
Such a wonderful game!


I want to make a tiki torch
I'm gonna throw it on your porch
Then I'm gonna run away
And come back another day

CHORUS

So many houses, so little time
So many reasons, I'm not a crime
I'd like to set you up
I'd like to set you up

 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

buy tramadol tramadol what is it - tramadol online no prescription cod