BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

ta paidia paizei

Το λοιπόοον… Πήρα δυο πάσες αυτές τις μέρες για ένα καινούριο παιχνίδι. Η μία από το μαύρο πάνθηρα (manground) και την άλλη από το γουρουνάκι (random) οι οποίοι ξέφυγαν τις τελευταίες μέρες από το ζωολογικό κήπο και βρίσκονται σε φάση τρελής ανανέωσης! Θα κάνω λοιπόν τη μια κοντρόλ με το στήθος, την άλλη με το πόδι σαν τρελός μπαλαδόρος και ότι βγεί. Απλά προειδοποιώ ότι θα κανιβαλίσω τους κανόνες μέχρι το σημείο που ίσα ίσα θα βγαίνει νόημα!

Καταρχάς, δεν παίζουν επεξηγήσεις! Το χουν κάνει τουλάχιστον 3 άτομα πριν από μενα και βαριέεεμαι… όποιος θέλει ας απευθυνθεί στους αντίστοιχους Bloggers!

Φράσεις:

1a) <manground>

“Δεν είμαστε μόνο παρατηρητές, αλλά και παρατηρούμενοι!”

Χέστηκα! Δεν παρακολουθώ Λαμπίρη! Δημοκρατία έχουμε, και μπλα μπλα μπλα…boooring! Next!

1b) <RanDoM>

Η ιστορία είναι, όχι αυτός που την λεει." Stephen King

Ίσως και να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ καμία! Το μέσο επικοινωνίας είναι από τη φύση του ατελές παίρνει πάντα κάτι από τον φορέα του κι εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ καμιά αντικειμενική αλήθεια. (Μα τι κάφρος φευ!)

2)”En oida oti ouden oidaSocrates (Όχι ο ποδοσφαιριστής βρε βλήτα!)

Βλέπε (3b).

3a)<ManGround>

«Nα γουρδόσω το περππούτσι παραμοίρα»

Αν πας για πολβόσκι καραφυστικάρεις το ραβουνί και την ώρα που ‘ταν έτσι και μες την απά, δεν καλιφιστερέ την απάντηση προηγουμένως! (Κατάλαβες φαντάζομαι)

… από το team της Σέριφου…

3b)<RanDoM>

«Όλα είναι μαγεία»

Ρε σεις, όσο και να εξελιχθεί η τεχνολογία, η ιατρική, οι θρησκείες, τα voodoo και ο μάγος Δρακουμέλ πάντα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που δε θα μπορεί ποτέ κανείς να εξηγήσει. Κάθε απάντηση είναι καταραμένη να γεννά καινούρια ερώτηση. Και όπως έλεγε και ένας φίλος (τρελή διάνοια στους υπολογιστές που τον τσίμπησε αγγλική εταιρία software και από τότε κονομάει εκεί στα ξένα…) αν θες να σπάσεις τα…εεε…νεύρα του κάθε ξερόλα, το μόνο που χεις να κάνεις είναι να τον ρωτάς συνέχεια «γιατί?». Μαγεία. Το άγνωστο. Για αυτό αξίζει να ζεις!

4) <Δικιά μου> (Ναι ρε δικιά μου! Ας την κάτω μύγα μίσο! Να πας να πάρεις τη δική σου παλιοτσιγκούνη!)

(Βαθιά ανάσα…. Αναμονή… Νευρικό παίξιμο δαχτύλων … έρχεται… )

<

< <

<

< < < < < < < «Ε, και;»

Ναι, αυτό ήταν. Η φράση που σε κάνει κάνει να ζεις περισσότερο. Και καλύτερα. Σε έδειραν; Ε, και; Σε βίασαν; Ε, και; Σε πήγαν στο «συνεργείο» μετά από τροχαίο και στα άλλαξαν όλα (συκώτι, σπληνα, χολή κτλ.); Βγες στο μπαλκόνι του νοσοκομείου (όσο κι αν πονάς) άναψε πούρο και πιες ένα Jack να χαλαρώσεις! Αφού είσαι μια χαρά τώρα! …And always look at the bright side of life! (πάμε όλοι μαζι σφύριγμα!)

Τώρα, αν κάποιος είναι αρκετά οπαδός του Μαζοχ, για να συνεχίσει από κεί που το άφησα, ας κοπιάσει. Θα προτείνω κάποιες από τις καινούριες πένες του χώρου που σίγουρα θα χουν κάτι να πούν. Ετσι κι αλλιώς οι πάλιουρες θα μπουκάρουν από μόνοι τους, και καλά θα κάνουν!

Χαρά και λοιπή παρέα άγγελε, νατάσσα etc.

Awake ρίξε κάνα σόλο!

Kagome, που είσαι;;;; Ζεις;

Fuckedup και manouilg κάντε κάτι διαφορετικό!

Gpoint το χεις, είμαι σίγουρος! Στο στοισείο σου χαλαρά!

Citycivil, ψήνεσαι;

Velvet, είσαι στη γη αυτόν τον καιρό;

Και από τους παλιούς, Trash, Concious, και κάπιοι άλλοι, φαντάζομαι δε θέλετε ειδική πρόσκληση;

I’m waiting….